Výstava fotografií : Vladimír Škuta – NEW YORK

Vladimir-Skuta-New-York-vystava-Bratislava
Vladimír Škuta – výstava fotografií NEW YORK v Bratislave – plagát

V priestoroch Saleziánskeho mládežníckeho strediska na Mamateyovej 4 v Bratislave v GalleryJa je inštalovaná výstava fotografií: Vladimír Škuta – NEW YORK.

Výstava je sprístupnená od 1.4.2013 do 16.5.2013. VÝSTAVA JE PREDĹŽENÁ DO 20.6.2013.

Vladimír Škuta (1975)- profesionálny fotograf, Bratislava. Je členom Asociácie profesionálnych fotografov Slovenskej republiky – APFSR, Zväzu slovenských fotografov – ZSF, čestným členom fotografického klubu Art Štúdio Liptovský Hrádok a členom fotoklubu DOMINIK. Za sebou má sedem samostatných, dvanásť spoločných výstav a viac ako 30 ocenení. Od roku 1998 pôsobí v Bratislave ako profesionálny fotograf špecializujúci sa na tvorbu v ateliéri: reklamná fotografia, produktová fotografia, fotografovanie jedla a nápojov. Fotografoval pre mnohé významné spoločnosti na Slovensku a v Českej republike. Vo voľnom čase fotografuje ľudí v ich prirodzenom prostredí. Fotograf Vladimír Škuta získal v roku 2012 v Bruseli medzinárodný certifikát a titul QEP (Qualified European Professional Photographer).

New York je mesto, ktoré sa často spomína a skloňuje. Chcel som zažiť jeho atmosféru a pokúsiť sa ju zachytiť na fotografiách. (Fotografie boli nasnímané v roku 2009).

facebook.com/GalleryJa

fotografie z výstavy

Vladimír Škuta - New York - Bratislava 01 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 02 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 03 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 04 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 05 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 06 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 07 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 08 Vladimír Škuta - New York - Bratislava 09